Hej sötnosar, har e sådan lust att plocka fram alla adventsstakar och stjärnor. Pynta trädgården med massa ljusslingor och granris, men ännu är det lite väl tidigt, eller?
Nej får vänta till advent.
Men under tiden som jul känslorna ökar för varje dag, så kan man ju börja pyssla och fixa lite eget julpynt som inte måste kosta speciellt mycket.
Hittade två grejer som jag kommer att testa göra.

 

jul inspiration

Gamla glasburkar blir mysiga ljuslyktor, eller förvaring för nötter, pepparkakor, kottar eller annat smått och gott som hör julen till. Med ett enkelt snöre piffar du till den lite extra. Tror det får bli några grupper i huset. Billigare kan det inte bli.

Måste försöka hitta ett stort fat, typ som det på bilden. kanske borde bege sig ut i skogen och samla kottar, mossa och annat som kan vara fint att dekorera med innan snön kommer för att stanna.

Egna julgrans pynt, perfekt för visst tröttnar man att ha samma år efter år.
Här är ett alternativ i läder, men kan också göras i näver, papper eller trolldeg.
Så fint och enkelt, nåt vi får testa på. Perfekt pyssel att göra med barnen.

I år kommer vi inte att ha någon riktig julgran då vi firar julen på bortaplan, så istället satsar vi på en adventsgran i mindre storlek . Skulle villa ha granen och gå i naturens färger, men får se vad min andra hälft säger som älskar allt med tomtar och rött.

bilderna är lånade från pinterest tror jag, har dom sparade i min inspirationsmapp.

Annonser