Förlåt tystnaden här inne, vi åkte iväg rätt tidigt igår till Oslo. Barnen blev hemma med farmor och vi fick ett dygn tillsammans i en av mina favorit städer. Alltså I Love OSLO.
(Dåligt med bilder Tyvär.)

När vi kört över gränsen övergick våren och den blåa himmelen mot vinter och snöstorm. Blä, hade lite hoppats på sol och värme en fika på Aker Brygga, men icke då. Det kom en massa snö och solen tittade inte fram före vi satte i bilen på väg hem. Fy

Men trots det ur usla vädret har vi haft en välbehövlig paus från att vara Mamma och Pappa. Suttit på krogen och ätit gott och druckit gott.
Kvällströtta som vi är blev kvällen inte speciellt sen. Men vi hade mysigt och hittade en mysig krog på Grøneløkka minns bara inte vad den hette. Café nånting, ska se om jag kommer på namnet. Super god inrefilé hade dom i allafall.

Idag steg vi upp super tidigt, varför är det alltid så när man har all chans i världen att få sov morgon? Innan 10 hade vi hunnit äta frukost, tvätta bilen och städat den grundligt + att Micke skottat hela gården vid verkstaden. Whats up With that liksom, aldrig att vi är så effektiva när vi är hemma.

Efter som det inte blev nån fika i solen önskade jag att få åka till Strømmen Storsenter och kolla.
Oh my, vad stort det var. Alltså skulle inte Micke vart med skulle jag lätt gått runt där en hel dag och bara känt och klämt på allt. Men eftersom han var med tog det oss 1 timme.

Nu är vi lagom trötta och mosiga, men hemma och längtar efter att få krypa upp i soffan och bara vara. Men först ska vi pussa och krama på våra Goa skatter som vi förstås saknat och som tydligen tyckt att vi varit borta lite väl läng.

Det var vår helg so far
Puss&Kram

Annonser