Etiketter

,

Hur snygga är inte de här sandalerna? Dom finns högst på min önskelista just nu. Perfekta till shorts, långkjol/klänning, ja i princip allt passar de till.
Skulle gärna haft ett par till helgens Stockholms äventyr med Annika. Dom finns hos CreativLounge och är av märket Stylesnob. 100% läder gör att de blir ännu bättre.

Regnet öser ner och blommorna Melanie och jag inhandlade tidigare idag får snällt vänta med att planteras till ett uppehåll.
Vädret är perfekt till att ta tag i alla tråkiga hushållssysslor och andra måsten.
Huset ska städas, sängarna bäddas och en liten väska ska packas.
Perfekt väder för allt det alltså, men vad ska man packa med. Visst det ska inte regna i Stockholm, men det ska inte vara sommarvarmt heller.
Åh önskar jag kunde shoppa allt i Stockholm istället… För just nu är garderoben så tråkig och det fattas en massa nyckelplagg, men lite shopping ska det nog få bli i Stockholm. Hoppas på att hinna besöka Tintinstyles och andra små godbitar.

 

Tiden rinner iväg och det är redan dags att hämta hem Jemima och Naomi från dagis/förskolan. Helgen är här och om några timmar tittar även Kärleken in genom dörren, kan lova att han är efterlängtad av oss alla.

Got to run

Annonser