Härligt nu är helgen här igen, älskar verkligen fredagskvällar.
Vi har lite av en lyx den här helgen med bara två barn hemma. Naomi följde med Janne till Sunne. Så vi myser med Mélanie och Jemima.

Hade tänkt berätta igår om vårt lite annorlunda Ikea besök men fick sådan huvudvärk att det uteblev, hela dagen idag har gått i halvfart men hoppas att det släpper till imorgon.

Vi åkte rätt tidigt till Ikea igår med Liven för att kolla på lite ramar. Lämnade barnen på lekrummer, det bästa de vet.
Hade precis kommit in på ramavdelningen när de ropade ut i högtalarna att alla måste lämna varuhuset.
Lite små panik fick vi, barnen var ju inte med oss. I högtalarna berättade de att alls barn på lrkrummet redan förflyttat sig till parkeringen och var i säkerhet.
Vi små sprang genom varuhuset och kom ut på en parkering som när vi kom var nästintill tom men nu full av Ikea anställda och besökare. Mélanie och Naomi syntes inte till nånstans så vi fick fråga någon om de visste var de var.
Med små panik och tårar i ögon hittades de med lekrummspersonalen en bra bit bort inlindade i vita fleecefiltar och allt för stora röda stövlar.


Paniken och lättnaden fick oss att skratta samtidigt som tårarna rann, mitt mamma hjärta var nära att brista.
Nu var det inget allvarligt som hänt utan bara brandövning. Små chockade barn belönades med varmkorv och beröm av personalen för att de varit så duktiga.

Slutet gott allting gott, inte ett helt vanligt Ikea besök fick vi men minnesvärt.

Nu hoppas jag att ni har en fin kväll

Puss och god natt

– bloggar i farten

Annonser