Vilken härlig påsk vi haft, oslo har visat sig från sin bästa sida och sommaren passade på att komma på besök ( hoppas förstås att den är här för att stanna).
 Vi har njutigt av att ha många lediga dagar tillsammans, först lite sjukledighet och påsklov, sen hela härliga påskhelgen.
 


Vi har strosat runt i vår härliga huvudstad, tänk att vi får kalla Oslo vår hemstad.
 Barnen har sprungit omkring, klättrat och lekt.
 Vi har utforskat och hittat nya favoriter som vi garanterat kommer att besöka många gånger igen.
 


Ekerbergs parken var en stor hit, ett super härligt ställe för lek och bus, men också för alla sommarens picknickar när stranden inte lockar.
 
 Våra barn har blivit mer som stadsbarn än lantisbarn, hästarna matades med största förtjusning och dom o:ade över allt gräs och all skog. Hihi så fort det ändras, visst lika smutsiga blir det fortfarande.


En annan favorit plats vart vi återkommit varje dag är Akke brygge med alla härliga uteserveringar och den perfekt placerade lekparken.
 Medan barnen lekt har vi njutigt i solen med nåt kallt i glaset och diskuterat längtan till sommaren och tankarna kring det lilla liv som vi så längtar och gläds över.


Ser bara hur gott ut som helst, men min virgin strawberry daiquiri var helt himmelskt god, för att int tala om räktallriken och havsluften som lockar fram längtan efter sommaren.
 
 Vi har haft en soft härlig påsk, precis det vi behövde och framför allt Micke.
 
 Imorgon är det jobb, skola och barnehage igen. Efter att ha varit långlediga så länge ska det bli skönt med lite vardag.
 
 Kram